Els nostres productes

Els nostres productes

Les nostres fruites, verdures i els nostres envasats

Les nostres fruites

Tenim una gran varietat de fruites de temporada, principalment de proximitat, però a causa de la creixent demanda de fruites exòtiques, també tenim alguns productes d’importació.

PROPIETATS

Les fruites són aliments d’origen vegetal bàsics per a una bona alimentació i nutrició. El seu elevat contingut en aigua hidrata l’organisme. Contenen hidrats de carboni, ja que tenen sucres, com ara la fructosa. Com més madura és, més contingut en sucres tindrà. Ens proporcionen fibra que ens ajuda a regular el trànsit intestinal. Les fruites contenen moltes vitamines i minerals.

FRUITES QUE TROBEM TOT L’ANY

Tot l’any trobem llimona, plàtan, abocat, kiwi, pinya, papaia i mango.

FRUITES D’HIVERN

Les pomes, que arriben a la tardor. Després les trobarem tot l’any a mesura que es van recollint les diferents varietats o perquè es guarden en càmeres.

Les fruites d’hivern són els cítrics com les taronges, les mandarines, els pomelos, les maduixes i les maduixotes…

Els fruits secs, com ara l’avellana, l’ametlla, les nous i els pinyons, es recullen a la tardor però, com que es guarden en òptimes condicions, es consumeixen en abundància durant l’hivern.

Les nostres verdures

Tenim també una gran varietat de verdures, fresques i de proximitat. Com molts dels nostres clients saben, algunes d’elles són de collita pròpia.

Les verdures són aliments d’origen vegetal bàsics per a una bona alimentació i nutrició. El seu alt contingut d’aigua hidrata l’organisme. Tenen un valor calòric baix a causa de que gairebé no contenen hidrats de carboni ni proteïnes, i res de greixos. Són una font d’obtenció de fibra que ens aporta importants beneficis per a la nostra salut.

PROPIETATS

Tot l’any trobem alls, patates, cebes i pastanagues.

VERDURES QUE TROBEM TOT L’ANY

La carbassa és de la tardor, però també es troba a l’hivern. Espinacs i les bledes. El card, la carxofa, l’escarola i l’endívia…

verdurEs d’HiVERN

La caarbassa és de la tardor, però també es troba a l’hivern. Espinacs i les bledes. El card, la carxofa, l’escarola i l’endívia…

Els nostres envasats

La nostra gamma de productes envasats està llesta per cuinar o per menjar. Fruita tallada i neta, llesta per menjar. Verdures tallades i netes, llestes per cuinar.

Fruites i verdures Maria Rosa

Cuida’t, menja sa! Menja fruita i verdures de qualitat!

Vine al mercat o, si ho prefereixes, fes la teva comanda en línia i te la portem a casa!

Fruitesiverduresmariarosa

Fruites i verdures de qualitat

Mercat Municipal del Masnou
C/ Itàlia, 50
Parada 31-32
El Masnou 08320 (Barcelona)