Avis Legal

1. Condicions generals:
Aquesta nota legal conté les condicions que regulen l’ús i l’accés al lloc web http://www.fruitesiverduresmariarosa.cat/ (d’ara endavant, lloc o web) i les responsabilitats derivades del seu ús, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (d’ara endavant, LSSI). Es considerarà que l’accés o la simple utilització del lloc web per part de l’usuari implica l’adhesió d’aquest a totes les condicions que fruitiesiverduresmariarosa (d’ara endavant, l’empresa) tingui publicades en aquest moment al web. S’informa als usuaris que l’empresa respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privadesa dels usuaris i el secret i seguretat de les seves dades personals, adoptant per això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés no autoritzat i el robatori de les dades personals facilitades.

2. Titular:
El titular d’aquest lloc web és:

Fruitesiverduresmariarosa.cat amb domicili comercial al Mercat Municipal del Masnou
C/ Itàlia, 50, Parada 31-32 El Masnou 08320 (Barcelona), telèfon de contacte 93 540 03 52 i adreça de correu electrònic xavi@fruitesiverduresmariarosa.cat

3. Objecte:
L’objectiu d’aquest lloc és informar de l’activitat i serveis que desenvolupa i ofereix l’empresa.

4. Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial:
La totalitat d’aquest lloc web: descripció i característiques, text, imatges, marques, logotips, botons, fitxers de programari, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts està protegida per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. En cap cas l’accés per part de tercers a aquest lloc implica algun tipus de renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels drets atorgats per la legislació espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

Queden prohibits la reproducció (excepte la descàrrega temporal des del lloc web al disc dur de l’ordinador de l’usuari o als servidors proxy), la còpia, l’ús, la distribució, la reutilització, l’explotació, la realització de segones còpies, l’enviament per correu, la transmissió, la modificació, la cessió o qualsevol altre acte que es faci amb la totalitat o part de la informació continguda en aquest web que no hagi estat expressament autoritzat pel titular. L’usuari s’obliga a usar els continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de suprimir, eludir o manipular el “copyright” i altres dades identificatives dels drets de l’empresa o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualssevol mecanismes d’informació que puguin incloure’s en els continguts. http://www.fruitesiverduresmariarosa.cat/ és un domini registrat per l’empresa. El domini no pot ser utilitzat, llevat d’autorització expressa prèvia, en connexió amb altres serveis que no siguin de l’empresa de cap manera que pugui causar confusió entre els nostres clients o descrèdit de l’empresa.

5. Accés:
Els usuaris podran accedir al lloc de forma lliure i gratuïta. No obstant això, l’empresa es reserva el dret de limitar l’accés a determinades àrees del lloc web a aquells usuaris que no posseïsquen les credencials adequades. Aquestes credencials (usuari i contrasenya) són facilitades per l’empresa als seus clients o a aquells usuaris que ho sol·licitin de forma expressa, amb la finalitat d’accedir a informació específica per a aquest grup d’usuaris. L’ús de la contrasenya és personal i intransferible, no estant permessa la cessió, ni tan sols temporal, a tercers. En aquest sentit, l’usuari es compromet a fer un ús diligent i a mantenir en secret la mateixa.

6. Responsabilitat i obligacions:
6.1. Responsabilitat pel contingut
El contingut d’aquest lloc web és de caràcter general, amb una finalitat i efectes exclusivament informatius dels nostres serveis i de la nostra activitat empresarial. L’empresa es desvincula de qualsevol responsabilitat respecte a qualsevol decisió adoptada per l’usuari del lloc web. L’empresa rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per l’empresa o no publicada de forma autoritzada per ell sota el seu nom, així com la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts. Igualment, en relació amb els continguts, l’empresa es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés a ells, de manera temporal o definitiva.

6.2. Responsabilitat respecte als enllaços a altres pàgines web (enllaços)
Els enllaços introduïts en aquest lloc web són de caràcter merament informatiu i, per tant, l’empresa no controla ni verifica cap informació, contingut, productes o serveis facilitats a través d’aquests llocs web. En conseqüència, l’empresa declina qualsevol tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte, especialment el contingut,

Fruitesiverduresmariarosa

Fruites i verdures de qualitat

Mercat Municipal del Masnou
C/ Itàlia, 50
Parada 31-32
El Masnou 08320 (Barcelona)